Доставка

Плащане на стоки и доставка

Плащане при доставка

При плащане на стоки с "Наложен Платеж" в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП). Клиента получава фискален документ издаден от куриерска компания като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

www.diengraving.com може да изиска допълнително потвърждение от потребителя за направената поръчка от него, включително по телефон и електронна поща. В случай, че потребителят откаже да предостави изисканата информация, поръчката се анулира автоматично без допълнително уведомяване на потребителя.

При извършване на доставката, стоките трябва да бъдат прегледани внимателно от получателя. При констатиране на видими дефекти - повреди, удари и други щети, установени при доставка, потребителят трябва да подпише протокол за щети в присъствието на куриер, в който описва констатираните дефекти и незабавно уведомява www,diengraving.com чрез посочените форми за контакт на сайта,

При приемане на доставката от потребителя без забележки, всякакви последващи претенции за външни видими дефекти или липсваща стока се явяват неоснователни и като такива не следват да бъдат удовлетворени.

При посочване на грешен адрес, лице за контакт и телефон при подаване на заявката, www.diengraving.com не носи отговорност за неточно изпълнение на поръчката в следствие на невярно подадената информация от клиента.

Всички наши пратки могат да се прегледат и тестват преди да се доставят от куриера.

Отказ от договора и рекламация

1.Всеки потребител има право да върне или да замени своята поръчка в срок от 14 дни от датата на доставка без да има основателна причина, освен когато стоката е персонализирана с име, текст или изображение изрично пожелани от клиента и не подлежи на повторна продажба в търговската мрежа поради индивидуалната персонализация.
2. При отказ от договора потребителя трябва да достави обратно на продавача поръчката в ненарушен търговски вид.
3. Сумата се възстановява по банкова сметка на потребителя в срок до 7 работни дни.
4. Сума не се възстановява ако потребителя не е върнал продукта към продавача или търговския вид не отговаря на първоначалния такъв.
5. Продавача поема разходите за доставка при дефектни продукти, повреда при транспортиране и всички други обстоятелства причинени по вина на продавача.
6. При замяна на размера или смяна на продукта от потребителя се покриват доставките в двете посоки.
7. Доставката към купувача се осъществява от куриерска фирма. Ако срещате проблеми е нужно да се свържете с нас на посоченият тел. номер в сайта.


Други

www.diengraving.com има право да променя едностранно всички условия за доставка на стоките както и каквато и да било друга информация публикуваната на сайта без предварително уводомление на потребителя.

Настоящите Общи условия могат да бъдат актуализирани по всяко време, като публикуването им на сайта се счита за уведомяване на потребителите за измененията. При използване на сайта на www,diengraivng.com потребителите се задължават да спазват настоящите общи условия.